Vår Historia

Vår Historia


Hur CRM The Right Way startade.

Hur vi startade

Sirocco grundades med en tydlig vision och åtanke: att överbrygga klyftan mellan affärsförståelse och teknik. För att säkerställa att kundernas vision är realiserad i en strategi som levererar en lösning baserad på teknik specifikt för kundens behov och krav. Vi kallar det ”CRM The Right Way”, detta har blivit inte enbart en inställning för oss som företag utan en del av våra värderingar.
Detta tillsammans med att vara det enda företaget i Europa som innehar partnerskap med världens fem största CRM leverantörer ger oss den perfekta grunden för en självständig, kundorienterad och affärsfokuserad värdering av vad CRM är för våra kunder.
Idag har vi en internationell verksamhet som sträcker sig över tre kontinenter med ett snabbt växande antal av anställda med varierande kompetenser. Vi tror alla på en agil metodik där vi håller projekten simpla och levererar ett tydligt affärsvärde med mer fokus på slutanvändaren.
Som VD för detta fantastiska team får jag chansen att leda en engagerad och motiverad grupp av individer med ett tydligt mål: Nöjda kunder!
Jag hoppas vi får chansen att presentera oss!

 

Laith Al-Hashimi